Farsangi bál a Városi Nyugdíjas Klubbal

A Városi Nyugdíjas Klub 2019-től Varga Antalné vezetésével folytatja tevékenységét. A klub továbbra is fontosnak tartja a hagyományok ápolását, így idén február 22-én Farsangi Bált rendeztek. Az eseménynek most is a Városi Oktatási Centrum ebédlője adott otthont.

A programon elsőként Varga Antalné klubvezető köszöntötte a megjelenteket és bemutatta a Városi Nyugdíjas Klub új vezetőségét a résztvevőknek. Ezt követően Herczeg Zsolt Mezőtúr város polgármestere gratulált az új vezetőségnek és együttműködéséről biztosította a Klubot. Polgármester úr  egy virágcsokorral kívánt sok sikert és jó egészséget az új klubvezetőnek valamint köszöntet mondott Bacsa Miklósné Ica néninek a több éves áldozatos munkájáért és egy virágcsokorral köszönte meg a vezetői munkát.
Az eseményen Boldog István országgyűlési képviselő úr nevében Szabó Ferenc, a Mezőtúri Közművelődési és Sport Közhasznú Nonprofit Kft. nevében Jenei József, míg a Magyar Vöröskereszt nevében Körmöndi Andrea köszöntötte a résztvevőket.
Az új klubvezetőtől megtudtuk, hogy a  Farsangi bálra  nyolc klub fogadta el a meghívást. A mulatságon több mezőtúri klub is képviseltette magát, továbbá Gyomaendrődről, Mezőberényből, Csabacsűdről és Tiszaföldvárról is érkeztek vendégek.
Ebben az esztendőben is színes programot tekinthettek meg a résztvevők. A közönség hallhatott verseket és szórakoztató előadásokat is. Ezt követően kezdetét vette a vidám jelmezes felvonulás, majd az ebédet követően kora estig tartó táncmulatsággal űzte a el a telet a Városi Nyugdíjas Klub.