Honvéd Kadét sikerek a Mezőtúri Református Kollégiumban

Honvéd Kadét sikerek a Mezőtúri Református Kollégiumban

 

Ünnepélyes keretek között díjazták a legjobban teljesítő kadétokat és intézményeket a Honvédelmi Sportszövetség által szervezett Airsoft Lövészversenyt és Honvéd Kadét Kupát követően.

A kadétoknak és az instruktoroknak Dr. Simicskó István, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke, Dr. Sticz László vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnoksága Haderőtervezési Csoportfőnökség csoportfőnöke, Dr. Nébald György, a HS alelnöke és Dr. Boldizsár Gábor ezredes, a Honvédelmi Minisztérium Oktatási, Tudományszervező és Kulturális Főosztályának vezetője adta át a megérdemelt díjakat a Hadik Hotel dísztermében.

Diákjaink nagyszerű eredményeképpen iskolánk összesítésben a legeredményesebb iskola lett, ezzel magamögé utasítva mind a 85 partneriskolát, ahol Honvéd Kadét képzés folyik.

A nagyszerű eredmények mellé iskolánk a Magyar Honvédség Parancsnokának, Dr. Ruszin-Szendi Romulusz vezérőrnagynak a különdíját is megkapta.

 

Airsoft Lövészverseny legjobbjai lettek:

Leány kategóriában

2.hely: Lapu Fanni

 

Fiú kategóriában

2.hely: Tóth Imre

 

Intézmény kategóriában

1.hely: Mezőtúri Református Kollégium, Mezőtúr

 

A Honvéd Kadét Kupa legjobbjai lettek:

Leány kategóriában

1.hely: Kerek Angéla Fruzsina /Mezőtúri Református Kollégium

3.hely: Szabó Daniella /Mezőtúri Református Kollégium/

 

Fiú kategóriában

1.hely: Herczeg Róbert /Mezőtúri Református Kollégium/

 

Intézmény kategóriában

1.hely: Mezőtúri Református Kollégium, Mezőtúr

 

Szintén nagy büszkeség, hogy a Béri Balogh Ádám középiskolai ösztöndíjat, melyet az országban a Kadétok közül a jó tanulmányi eredményt elért diákok vehették át, 7 diákunk megkapta. Ez azért is nagy jelentőségű eredmény, mert országos szinten mindösszesen 100 diák részesült ebben az ösztöndíjban.

 

Szívből gratulálunk a diákoknak és felkészítőiknek!