Hírek a centerpályáról

– megtépázott létszám, mindent elsöprő nyerni akarás –

Jelenleg a tabella második helyét foglalja el, 3 győztes mérkőzés után a Mezőtúri AFC –Rafi.

9 lőtt és 1 kapott góllal a hátuk mögött, három meccs után is veretlen a felnőtt labdarúgócsapat, bár a sérülések nem kímélték a hazai gárdát.

Ahogy az előző lapszámban is olvashatták a Városi Sport-centrumot érintő fejlesztés miatt az első fordulókat idegenben játsszák a fiúk. Jászberény után Kunszentmártonba utaztak, ahol már a 14. percben megszületett az első gól, melyet egy újabb követett 3 perccel később, majd még egy találat az első félidőben.

 – „3-0-nál elkövettünk egy komoly védelmi hibát, aminek súlyos következménye lett. Kapusunkat, csapatkapitányunkat, Török Imrét a megye egyik legjobb kapusát erre az évre elveszítettük, kulcscsonttörést szenvedett.” – olvasható Erdősi Gyula vezetőedző posztjában. – „Ráadásul belső védőnket, Pádár Nándit is sérülés végett le kellett cserélni az első félidőben. Mindezek ellenére jól reagáltunk, 10 emberrel is magabiztosan kézben tartottuk a mérkőzést.” Ezt az állítást a második félidőben lőtt két gól is alátámasztja. A mérkőzés végeredménye: NP-Hungária-KUTE – Mezőtúri AFC-Rafi 0-5. Gólszerzők: Keő József, Váradi István, Pesti Zoltán 2, Susa Zoltán. Szerkesztőségünk nevében is gyors felépülést kívánunk a sérült játékosoknak.

A 3. fordulót Cserkeszőlőben játszotta a csapat. Létszámilag megtépázva, de annál nagyobb nyerni akarással álltak a mieink pályára. Tőke Imrével a kapuban jól állta a sarat a mezőtúri gárda és haza hozta a 3 pontot. Cserkeszőlői SE – Mezőtúri AFC-RAFI 1-3-as végeredmény született, Pesti Zoltán 2, Penti Roland 1 találatával.

Szeptember 9-én Kunhegyes fogadja focistáinkat. Többen a bajnoki cím egyik várományosának tekintik Mezőtúrt, így a cél ugyanaz lesz: győztesen térni haza.

Hajrá MAFC!

Dóczi-Bodor Márti