Az Intézményellátó Kft. hírei

A Mezőtúri Intézményellátó és Ingatlankezelő KN Kft. oldala:


VÁROSÜZEMELTETÉSI HÍREK

Februárban Mezőtúr belterületén 2,5 km hosszan útpadka tisztítást végeztünk az alábbi utcákon: Bem u., Köztársaság u., Alkotmány u., Dózsa Gy. u., Fóti u., Bajcsy-Zs. u.,

Közúti KRESZ táblák kihelyezésével egyirányúsítás végeztünk a Zrínyi utcában valamint a Szigony és Bálvány utcákban. Köszönjük türelmüket és megértésüket!

A megnövekedett belvíz veszély és a csapadékos időjárás miatt kérjük a lakosságot, hogy az ingatlanok előtt levő csapadékvíz-elvezető árkokat rendszeresen takarítsák. Társaságunk a város csapadékelvezetésében fontos szerepet játszó átemelő szivattyúinak (Hídszegi, Háromrózsa, Vásárhelyi P. út 7., Csalaközi, Városi Sportcentrum, Cs.Wágner J. úti) karbantartását folyamatosan végzi. Ezúton is kérjük Önöket, amennyiben rendellenességet illetve hibát tapasztalnak, jelentsék központi email címünkön (intezmenyellato@mturiellato.hu) vagy a központi telefonszámunkon. (0656350037). Köszönjük!

A Mezőtúr-Szarvas között közlekedő komp a vízállás miatt nem közlekedik! A révátkelő jövő évi indulásával kapcsolatban kérjük, tájékozódjon weboldalunkon: www.mturiellato.hu illetve facebook oldalunkon elhelyezett információk alapján.

A Városi Strandfürdő közvetlen szomszédságában található „Vadászház” Kávézó és Szálláshely rendezvényterme kiválóan alkalmas tornaedzések, tanfolyamok, szülinapok, lakodalmak és baráti összejövetelek lebonyolítására. További információért keressen bennünket az intezmenyellato@mturiellato.hu e-mail címen vagy a 0656/350-037-es telefonszámon.

A Szabadság Mozinál pad és kerékpártároló telepítésében vettünk részt. Kérjük, vigyázzanak a közterületre kihelyezett utcabútorok állapotára, hogy azok sokáig használhatóak maradhassanak.