A TEKE városszépítő akciói

A Tegyünk Együtt Közösségünkért Egyesület tagjai az utóbbi hetekben több alkalommal vállaltak társadalmi munkát a város különböző pontjain. Sor került padfestésre, fűnyírásra, szemétszedésre valamint locsolásra is.

Az esetek többségében egyesületünk felmérte, hogy hol, milyen teendőre lenne szükség, ezt követően egyeztettünk, hogy mit tudunk vállalni, majd a helyszínre érkeztünk, és néhány óra alatt teljesítettük a célkitűzéseket.Az egyesület tagjai és a támogatók anyagi forrásaikat igénybe véve a legköltséghatékonyabban próbálták a feladatokat teljesíteni. Örömünkre szolgált, hogy aktivitásunk követendővé vált, hiszen a polgármester úr is ötletünk után meghirdette az önkormányzat városszépítő akcióját. Ezen mi is nagy számban részt vettünk, és közösen, jó hangulatban dolgoztunk együtt a megjelentekkel. Fontos megjegyezni, hogy tagjaink saját idejüket, energiájukat és pénzüket fektetik be, hogy Mezőtúron segítsenek, ezzel példát mutatva a helyi közösségnek. Örömmel tapasztaljuk, hogy mások is tesznek ezért, amit itt köszönünk meg!

Természetesen tudjuk, hogy nem ez lenne a fő feladata az egyesületünknek, de sajnos a városi intézményekre kirótt feladatokat azok nem tudják időben elvégezni, és sokszor nem állnak rendelkezésre az anyagi források, valamint a szervezésben, tervezésben is hiányosságok tapasztalhatóak.

A tennivaló a városban rengeteg, így folytatjuk a megkezdett munkát, ehhez várunk minden kedves mezőtúri segítőkezet, akik bármilyen formában szeretnének hozzájárulni, hogy Mezőtúr szépüljön.

Hiszünk abban, hogyha aprólékosan is, de együtt el tudunk érni változásokat, tegyünk hát együtt Mezőtúrért, tegyünk együtt környezetünkért!

TEKE – Tegyünk Együtt Közösségünkért Egyesület