A Mezőtúri Intézményellátó Kft. hírei

VÁROSÜZEMELTETÉSI HÍREK

2023. szeptemberében a Mezőtúr-Szarvas között közlekedő komp júliusban a hét minden napján reggel 6:00 és délután 18:00 között igény szerint közlekedik. A szolgáltatás 12:00-12:30 között szünetel. Online felületünkön jegyvásárlási lehetőséget biztosítunk kedves utasaink számára: mezoturikomp.city-pay.hu

Kedves Lakosság!

2023. augusztus 19-én került megrendezésre a Magyar Fürdőszövetség által szervezett Országos vízipisztoly csata, melynek eredménye az alábbiak szerint alakult:

– Legtöbb fürdőben egyszerre vízipisztolyozók száma: 37 fürdő

– Egyszerre legtöbben vízipisztolyozók száma Magyarországon: 5902 fő

Ezúton szeretnénk megköszönni a résztvevőknek, hogy jelenlétükkel megtisztelték a Mezőtúri Városi Strandfürdőt.

A Mezőtúri Városi Strandfürdőn az idei év egyik újításaként fűthetővé vált a kültéri termálvizes medence mellett található strandmedence, így nyitvatartási idő alatt kellemes 30-31 Celsius-fokos hőmérsékletű víz várja a strandolókat és az úszni tanuló gyerekeket. Büféinkben egész nap széles választékkal, meleg és hideg ételekkel, jégkrémmel, fagylalttal és egyedi recept alapján készített limonádéval szolgálunk kedves vendégeink számára! Hétvégente gyereksátorral is készülünk, ahol társasjátékozással és kézműveskedéssel foglalkozhatnak a gyerekek. Nyitvatartás a nyári üzemeltetési időszaknak megfelelően hétfőn 13:00 – 19:00 óra között, kedd-vasárnap: 9:00 és 19:00 óra között. Várjuk kedves vendégeinket!

A Városi Strandfürdő közvetlen szomszédságában található „Vadászház” Kávézó és Szálláshely rendezvényterme kiválóan alkalmas torna-edzések, tanfolyamok, szülinapok, lakodalmak és baráti összejövetelek lebonyolítására. A szálláshely felső szintjén 4 db teljesen felújított, modern bútorokkal berendezett és klimatizált 3 fős szobák találhatóak, melyekhez saját zuhanyzós fürdőszoba tartozik. Vendégeink részére ingyenes WIFI hálózat érhető el, valamint egy közös konyha teljes felszereltséggel (mikrohullámú sütő, kenyérpirító, vízforraló, stb.) áll rendelkezésre.

További információért keressen bennünket az intezmenyellato@mturiellato.hu e-mail címen vagy a 0656/350-037-es telefonszámon.

A Mezőtúri Intézményellátó és Ingatlankezelő Közhasznú Nonprofit Kft. városüzemeltetési feladatok ellátásához segédmunkást keres. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal az intezmenyellato@mturiellato.hu e-mail címen, vagy személyesen előre egyeztetett időpontban lehet.