Újabb élményekkel gazdagodtunk

A Szabadság mozi- és Színházterem már többször bizonyította, hogy szükség van rá. Március elején is nevetéstől és tapstól volt hangos az épület.

Március 3-án Mogács Dániel érkezett a mezőtúri közönséghez az Akasztott ember avagy a kiszámíthatatlan jövő című önálló estjével. A nézőket Feiszt Viktor hangolta nevetésre. Az érkező közönség tagjaihoz az volt a kérés, hogy mindenki írjon fel egy szót egy lapra, majd dobja be egy kalapba. Az est végén ezeknek a szavaknak a segítségével egy közös improvizáció zárta az előadást.

Március 9-én a legendás Apostol együttes lépett a színházterem színpadára. A szülinapi koncertet telt ház fogadta városunkban. A 70 perces műsor végén a hálás közönség soraiban többen álló tapssal köszönték meg a zenei élményt. Ezzel az előadással ismét egy új arcát mutatta meg a terem és bátran mondhatom, hogy hamarosan újabb izgalmas műsorok látnak napvilágot.

Április hónapra a mozivetítések mellett már meghirdetésre került – 15-ére – a Körúti Színház Játék a kastélyban című darabja. A társulat ismét dupla előadással érkezik. 27-én pedig újra Dumaszínházra várjuk Önöket, ezúttal Kovács András Péter önálló estjén vehetünk részt.

Hamarosan a májusi programok is napvilágot látnak. Várjuk Önöket!

Bodor Márti