Strandparti Találkozó 2021

Ismét jó hangulatban telt a nyugdíjas Strand Party

A Városi Nyugdíjas Klub 2021.07.08-án 8. alkalommal rendezte meg a városi Strandfürdő területén a Strand Party találkozót. A rendezvény Mezőtúr Város Önkormányzatának támogatásával valósult meg, melyen a városban működő nyugdíjas klubok tagjait láttuk vendégül.

2020-ban a Covid járvány miatt sajnos ez nem valósult meg. Nehéz volt az újraindulás és a szervezés, még sokan tartanak a járványtól. Sok az idős nyugdíjas, akik nem merik vállalni az egészségük érdekében a kockázatot, de szerencsére azért szép számban gyűltünk össze, hogy megünnepeljük az újbóli találkozás lehetőségét. Az időjárás kedvezett egy ilyen rendezvénynek, az év egyik legmelegebb napján lehettünk együtt. A városban működő klubok közül 9 klub részvételével tartottuk meg a találkozót, összesen 126 fő részvételével.

10:30-kor köszöntöttük a meghívott vendégeket és a klubokat. Szűcs Dániel alpolgármester úr megnyitotta a rendezvényt, köszöntötte a jelenlévő nyugdíjasokat. Köszönetét fejezte ki, hogy ilyen szép számmal jelen voltunk. Ezután került sor az Egészségfejlesztési Iroda meghívásának részvételével a szárazföldi -, illetve a vízi tornára, melyet Csányiné Rácz Erika tartott. Vérnyomás és vércukor szint mérésre is lehetőség volt Soltészné Krizbai Erika és Kovács Éva közreműködésével. Ezúton is köszönjük segítő munkájukat. A jó hangulat fokozása érdekében különböző ügyességi játékokat is szerveztünk, igaz kevesebb létszámmal és csak az árnyékos helyeken, itt az első három helyezett jutalomban részesült. Az igazi strandoló idő lévén a többség a medencékben kereste a felüdülést.

Köszönjük a Mezőtúri Intézményellátó és Ingatlankezelő Nonprofit Kft. ügyvezetőjének, Pappné Juhász Emíliának és kollégáinak a segítséget a rendezvény megszervezéséhez, lebonyolításához, illetve a 13:00 órakor sorra kerülő finom ebédet, melyet biztosítottak számunkra. Köszönjük áldozatos munkájukat!

A Mezőtúri Közművelődési és Sport Nonprofit Kft. vezetésének köszönjük, hogy biztosította részünkre a technikát, így késő délutánig kellemes zene mellett tölthettük az időt.

Végezetül még egyszer szeretnénk megköszönni Herczeg Zsolt polgármester úr támogatását, hogy ez a rendezvény létrejöhetett.

Reméljük 2022-ben még nagyobb létszámmal, hasonló jó időben tölthetünk el egy kellemes napot!

Köszönöm a kluboknak, hogy elfogadták meghívásunkat, remélem mindenki jól érezte magát! Mindenkinek kívánok jó egészséget, további kellemes nyarat és pihenést!

Varga Antalné

Városi Nyugdíjas Klubvezető