Pedagógus Napi felhívás 2021.

FELHÍVÁS

 

A Mezőtúr Város Képviselő-testülete által alkotott, a helyi kitüntetések, díjak alapításáról és adományozásáról szóló, 11/2011.(IV.15.) önkormányzati rendelet alapján „Mezőtúr neveléséért, oktatásáért”, „Mezőtúr gyermekeiért”, valamint „Életműért” kitüntető díjak adományozására 2021. május 3-ig javaslatot tehet bármely mezőtúri választópolgár vagy jogi személy.

 

A javaslatokat elektronikus úton Mezőtúr Város Képviselő-testületének Művelődési, Oktatási és Sport Bizottságához kell írásban benyújtani a toth.adam@mezotur.hu email címre.

 

A jelenlegi egészségügyi helyzetre való tekintettel, egyelőre nincs meghatározva a kitüntető díjak átadásának időpontja.

 

A kitüntetések adományozásával kapcsolatos tudnivalókat a hivatkozott önkormányzati rendelet tartalmazza, amely az önkormányzati hivatalban Tóth Ádám közművelődési, civil és sport ügyintézőnél (Tel.: 56/551-913) és a könyvtárban megtekinthető.

 

 

Mezőtúr, 2021. április 15.

 

Herczeg Zsolt

polgármester

 

“A világon mindenkinek hinnie kell abban, hogy képes valamit olyasmit nyújtani, amit a világ nélküle nem kapna meg”  (Gilbert Keith Chesterton)