Néhány mondat a mazsorettes lányok sikereiről

Néhány mondat a mazsorettes lányok sikereiről

 

A Mezőtúri Sweet Dance és Ambrózia Mazsorett Csoportok 2021. szeptember 1-jétől tovább folytatják tevékenységüket.

 

Az elmúlt pandémiás időszak ellenére 15 hónap kihagyás után újra versenyezhettek a csoportok, elkészültek az új fellépőruhák, színpadra léphettek fesztiválokon, falunapokon, szabadtéri rendezvényeken.

Mindannyiunk számára nagy öröm volt élőben versenyezni, valódi versenyeken, valódi szakmai zsűri előtt megmérettetni magunkat.

A csoport tagja a Magyar Látványtánc Sportszövetségnek, így május 30-án részt vettünk az általuk szervezett budapesti magyar bajnokságon. A három koreográfia két első és egy második helyet érdemelt, így a csoport kvalifikálta magát a magyar bajnokság következő fordulójára, melyet Balatonfüreden rendeztek. Mindhárom koreográfia első helyen végzett, aranyérmes lett, illetve az egyik tánc szakmai különdíjat is kapott, így októberben ott lehetünk a Látványtáncok Európa Bajnokságán, melyre a felkészülést már megkezdtük.

IX. Abigél Országos Minősítő Táncfesztiválon Újfehértón, hat tánccal neveztünk, melyről négy arany és két ezüst minősítéssel tértünk haza.

Július 3-án a Szolnok Open Országos Mazsorett Versenyen három arany és két ezüst csoportteljesítménnyel szerepeltünk.

A csoportok versenyeken nyújtott teljesítménye kiemelkedő, szorgalmuk és kitartásuk példaértékű. Fegyelmezettségük, színpadi viselkedésük, külső megjelenésük mindannyiónkat büszkeséggel tölt el.

Amennyiben a járványhelyzet megengedi töretlen lelkesedéssel folytatjuk tevékenyégünket, szeptemberben és októberben újabb versenyek várnak ránk, fellépésekben sincs hiány az elkövetkezendő két hónapban.

 

Szeptember 1-jétől szeretettel várjuk az új érdeklődőket kezdő csoportjainkba, ahol a mazsorett műfaja mellett más táncstílusokkal is megismerkedhetnek.  A részletekről, a próbák pontos időpontjáról és helyéről a – 30-296-8393 telefonszámon érdeklődhetnek.

 

Csoportvezetőként nem győzöm elégszer megköszönni a szülők felbecsülhetetlen támogatását, segítségét és kitartását, melyet éveken át tanúsítanak a csoport iránt.

Nem titok, hogy nem csak oktatójuk, hanem rajongója is vagyok a gyerekeknek, akik évek óta kitartanak a mazsorett műfaja mellett és töretlen lelkesedéssel vesznek részt a próbákon, versenyeken, fellépéseken. Köszönet nektek: Billédi Ágnes, Kovács Tímea, Szabó Hanna, Szabó Petra, Debreczeni Dóra, Szegedi Tünde, Dobosi Petra, Balog Boglárka, Lukács Zsuzsanna, Tóth Bettina, Papp Nikolett, Gulyás Kitti, Cser Noémi, Maletz Lilla, Szűcs Zsófia, Glózik Gréta, Csepregi Tímea, Csató Vénusz, Csuka Renáta, Csuka Henrietta, Molnár Emese, Molnár Kinga, Molnár Helga

 

Szabó Lászlóné csoportvezető