Hit, remény, szeretet, öröm

Hit, remény, szeretet, öröm

Advent negyedik vasárnapján az adventi koszorúkon együtt ég a hit, a remény, az öröm és a szeretet gyertyája, így már teljes fényében pompázik a koszorú.

Mezőtúr város adventi koszorújának utolsó gyertyáját dr. Enyedi Mihály Mezőtúr város jegyezője gyújtotta meg, majd dr. Draskovits Dénes osztotta meg a szépszámú közönséggel, saját élményeivel tarkított adventi gondolatait.

Az ünnepi műsort ez alkalommal a TV2 Megasztár 2 műsorának döntőse, a mezőtúri születésű Kovács Tímea adta. Kovács Tímea Mezőtúron ének-zene tagozatos általános iskolába járt, majd Békéscsabán és Vácott volt zeneművészeti szakközépiskolás, érettségi után magántanároknál folytatta zenei tanulmányait. Számos énekversenyen dobogós helyezettje, ám az országos ismertséget a  Megasztár műsor hozta meg. Jelenleg is fontos helyen van életében a zene, hiszen az Avanti Party zenekar énekesnőjeként szinte minden hétvégén különböző rendezvényeken énekel. Műsorában közismert karácsonyi dalok csendültek fel. Nagyon örülünk, hogy Kovács Timi elfogadta meghívásunkat.

A közreműködők jelenlétét Szűcs Dániel Mezőtúr város alpolgármestere köszönte meg.

A negyedik adventi vasárnappal a karácsonyi vásár is bezárta kapuit. Idén új helyszínen, újra gondolt struktúrával várta az adventi vásár az érdeklődőket, bízunk abban, hogy elnyerte az Önök tetszését. Köszönjük a fellépőink műsorát, nélkülük nem lett volna teljes az adventi várakozás, valamint köszönjük kiállítóink, árusítónk részvételét és hálás szívvel köszönjük meg Önöknek, látogatóknak, hogy velünk tartottak.

Tartsanak velünk 2022-ben is. Az új évre pedig kívánunk Önöknek sok boldogságot, egészséget, sikerekben gazdag új esztendőt.

Bodor Márti