Hírek a centerpályáról – újra hazai pályán –

Október 8-án Szajol fogadta a mezőtúri labdarúgókat. Bár a mienk nyerni mentek, de a 3 pont Szajolnál maradt, köszönhetően a sok kihagyott helyzetnek. A találkozó végeredménye Szajol KLK – Mezőtúri AFC-RAFI 1-0 lett. Így a mezőtúriak lecsúsztak a tabella 4. helyére.

A hazai sportszerető közönség joggal várta már az október 14-ét, hiszen a kézis és a focis fiúk is itthon játszottak. A labdarúgók idén az első mérkőzésüket játszhatták hazai pályán, Tószeg csapatát fogadtuk a Városi Sportcentrumban.

A jó iramú mérkőzés szép eredményt hozott a mienk számára. A hazai pálya varázsa, a lelkes szurkolótábor, a győzni akarás és a játékba fektetett munka 5-2-es végeredményt szült. Gólszerzők: Pesti Zoltán 2, Penti Roland, Rentler Milán, Szemes Dávid Szabolcs. A labdaszedők ezúttal az utánpótlás U11 és 13-as csapatok játékosai voltak.

Később a férfi kézilabdázók is magabiztos győzelmet arattak Berettyóújfalu csapata ellen, 51-31-es végeredmény született.

A hazai pályát kihasználva a két szakosztály sportolói kölcsönösen támogatták egymást a mérkőzéseken. A sportsikerekben gazdag szombat megkoronázásaként a magyar labdarúgó válogatott is gyõzelmet aratott a szerbek ellen.

A Mezőtúri AFC-RAFI ismét a tabella 3. helyéről várja az újabb fordulót, október 21-én Tiszagyenda fogadja őket, majd október 28-án Rákóczifalva érkezik a mezőtúri sportcentrumba.

Szurkoljunk együtt!

HAJRÁ MAFC!

Dóczi-Bodor Márti