Hírek a centerpályáról

– a tabella 3. fokán telelnek a labdarúgóink –

November 18-át nagy izgalom előzte meg Vármegye I-ben, a tabella második helyéért folyt a küzdelem a Mezőtúri-AFC RAFI és a Törökszentmiklós FC Veteriner között.

A centerpálya a sok esőzés miatt nem a legjobb arcát mutatta, ami igazán megnehezítette a játékosok dolgát. A nézők egy valóban izgalmas mérkőzést láthattak, amelyből Törökszentmiklós csapata jött ki győztesen. A végeredmény: Mezőtúri-AFC RAFI – Törökszentmiklós FC Veteriner 1-2, hazai gólszerző Keő József. Ezután Mezőtúr a 4. helyen várta a következő találkozót.

A Törökszentmiklós ellen vívott rangadó megérintette a labdarúgóinkat, így még nagyobb bizonyítási vággyal álltak pályára a szezon utolsó mérkőzésén. A szolnoki Lurkó Focimánia FK érkezett Mezőtúrra. Az időjárás ezen a héten sem kímélte a pályát, így még mélyebb talajon csaptak össze a csapatok. A hazaiak gólzáporral bizonyították, hogy helyük van a dobogón. Már az 5. percben hazai gólnak örülhettünk, melyet 8 másik követett. Mezőtúri AFC-RAFI – Lurkó Focimánia FK 9-0 végeredménnyel zárt a csapat, mellyel a dobogó 3 fokán telelhetnek a fiúk.
Gólszerzők: Rácz Rikardó Rajmund, Penti Roland, Váradi István, Nagy Csongor Attila, Pesti Zoltán, Kántor Lajos (2), Susa Zoltán, Nagy Sándor.

A labdarúgók a téli pihenő után január 16-án kezdik meg a felkészülést, a tavaszi szezon első mérkőzését Jászberény ellen játsszák február 17-én, majd február 24-én Kunszentmárton csapata, az NP-Hungária-Kute érkezik a Városi Sportcentrumba.

Hajrá MAFC!

Dóczi-Bodor Márta