Hírek a centerpályáról

– új csapat néven mutatkoztak be a focistáink –

A MAFC Sportegyesületnél is elindult a 2023/24-es szezon. A felnőtt férfi labdarúgóink életében több változás is bekövetkezett.

A csapat új szponzorral gazdagodott, a RAFI Hungária Kft-nek köszönhetően stabilizálódott az együttes pénzügyi háttere. A társaság névszponzora lett a csapatnak, így a továbbiakban Mezőtúri AFC – Rafi néven fog szerepelni a bajnokságban.

Változás még, hogy néhányan a szezon végén jelezték távozási szándékukat, a megüresedett helyekre új játékosokat igazoltak. Érkezők: Váradi István, Penti Roland, Vadász Bence (Kisújszállás), Susa Zoltán, Keő József (Rákóczifalva SE). Távozók: Debreceni Milán, Bojtok Balázs (Ausztria), Bodorik Bence (abbahagyta), Rupa Róbert (Tiszapüspöki).

A Városi Sportcentrumot érintő beruházás miatt az első fordulókat mind idegenben játszák labdarúgóink, az első mérkőzésen az NB III-ból kiesett Jászberény fogadta őket. A kiélezett küzdelemben végül Jászberényi FC – Mezőtúri AFC – RAFI  0:1 végeredmény született, a gólszerző a 73. percben Rentler Milán.

Augusztus 8-án Kunszentmártonba utazik a csapat, ahol az NP-Hungária-Kute gárdája fogadja a mieinket!

Hajrá MAFC!

Dóczi-Bodor Márti