Hírek a centerpályáról

– véget ért az őszi szezon –

A Mezőtúri AFC felnőtt férfi labdarúgóinak beszámolóját a 10. fordulónál hagytuk abba, ekkor a tabella 6. helyén állt a hazai gárda.

November 5-én Tószegre utaztak játékosaink, ahol Pesti Zoltán 1 gólja elég is volt ahhoz, hogy a mezőtúriak győztesen térjenek haza. Tószeg KSE – Mezőtúri AFC 0-1.

November 12-én Szajol csapata fogadta a mieinket, ahol már a 8. percben Pesti Zoltán pontjával megszereztük a vezetést, majd Pesti újabb találatával 0-2-s végeredmény született.

A helyi közönség előtt november 19-én játszott a csapat, Rákóczifalva gárdáját fogadtuk. A veretlen széria ezen a meccsen is folytatódott.
Pesti Zoltán 2, Kántor Lajos 1, Rentler Milán 2 góljával fölényes győzelemmel zárult a rangadó.

A 14. fordulót idegenben játszották volna labdarúgóink, ám a nagy esőzés miatt Tiszaföldvár pályája használhatatlanná vált, ezért ez a mérkőzés is Mezőtúron zajlott, majd a tavaszi szezonban várja otthon Tiszaföldvár a mezőtúriakat. A hazai pálya előnyét ezúttal nem sikerült kihasználni. Bár már a 6. percben Debreczeni Milán megszerezte a vezetést, az ellenfél reakciójára nem sokat kellett várni, 3 másikkal felelt az addig veretlen csapat találatára. A 80. percben Patkós Péter szépített, ennek ellenére a végeredmény: Mezőtúri AFC – Tiszaföldvár SE 2-3.

December 3-án ismét hazai pályára lépett csapatunk, Kunszentmárton együttesét fogadtuk. Az őszi szezon záró mérkőzésén kiegyenlített volt a gólok aránya, Pesti Zoltán és Rentler Milán góljával 2-2-es végeredmény született.

A Mezőtúri AFC az õszi szezon végére megőrizte a tabella 6. helyét.

A tavaszi szezont hazai pályán kezdik meg a fiaink, február 18-án Jászfényszaru VSE érkezik a Városi Sportcentrumba.

Bodor Márti