FARSANGOLTUNK

FARSANGOLTUNK

 

Bár a megszokott Farsangi Mulatságunkat nem tudtunk megtartani 2021-ben, de online térben mégis megversenyeztettük a jelmezeket. Örülünk annak, hogy az iskolák, óvodák e színes alkalmat meg tudták ünnepelni házon belül.

Erre építve megkértük a szülőket, hogy fotózzák le a gyerkőcöket és küldjék el nekünk a szuper jelmezes fotókat. Nagy örömünkre több korosztályból is érkeztek fényképek. Mindezek után feltöltöttük a fotókat a facebook oldalunkra, majd megkértük Önöket, hogy szavazzanak az általuk legjobban kedveltre, illetve felkértük Lengyel Krisztinát a Mezőtúri Művészeti Közalapítvány ügyvezetőjét és Csurgó-Veres Nikolettát újságíró, pedagógust, hogy zsűrizze le a jelmezeket.

Az általuk meghozott eredmények a követezőek:

1-6 éves korosztály:

  1. Gönczi Dorka, 3 éves
  2. Tóth Nóra, 6 éves
  3. Hodos Nimród, 3 éves – Túró Rudi

Különdíj: Kalmár Kitti és Gulyás Dávid, 6 évesek – Menyasszony és vőlegény

7-14 éves korosztály:

  1. Barta Zsófi, Malavolti Emily, Zuppán Hanna, 9 évesek – Busók
  2. Gönczi Lajos, 10 éves
  3. Rácz Lili, 8 éves – Páva

Különdíj: Lénárt Levente, 14 éves – KenKaneki (TokyoGhoul)

 

A zsűri díjai mellett az Önök voksai alapján egy közönségdíjat is kihirdethetünk. Kiélezett viadalban közönségdíjas lett 575 szavazattal: Kalmár Kitti és Gulyás Dávid, 6 évesek – Mennyasszony és vőlegény.

Önöknek köszönhetően a pár két jutalmat is bezsebelhetett. Gratulálunk minden résztvevőnek!

A jelenlegi vírushelyzetre való tekintettel az elismerések átadását egy későbbi időpontra kell halasztanunk. Köszönjük a gyermekek türelmét.

 

Jó egészséget kívánunk mindenkinek, reméljük, minél előbb találkozhatunk személyesen is!

 

Bodor Márti