Elkészült a Teleki Blanka Gimnázium, Technikum és Kollégium kültéri kézilabda pályája

Elkészült a Teleki Blanka Gimnázium, Technikum és Kollégium kültéri kézilabda pályája

 

Örömmel tájékoztatom városunk lakosságát, hogy elkészült a középiskola UV álló, műanyag burkolatú, szabvány méretű kézilabda pályája, amelyre Önkormányzatunk a tavalyi évben sikerrel pályázott.

Külön megtiszteltetés számunkra, hogy információink szerint mindösszesen 30 ilyen pálya építését támogatta és finanszírozta 100 %-ban a Magyar Kézilabda Szövetség. Ezek közül a KSZC Teleki Blanka Gimnázium, Technikum és Kollégium udvarán létrejött pálya az egyik, amely több sportág számára is alkalmas helyszín.

A pálya megerősített betonalapját az intézmény saját beruházásában valósította meg korábban. Erre került rá a speciális, – piros és kék színben pompázó -, időtálló burkolat, a kézilabda kapuk hálóval, a pályát körülvevő védőháló, valamint a beléptető kapuk.

Ezúton is köszönöm Vasas István ügyvezető úr munkáját, aki előkészítette és koordinálta a pályázat sikeres megvalósulását.

Bízom benne, hogy az iskola diáksága, valamint a város sportolói is hamarosan kipróbálhatják, birtokba vehetik és nagy örömmel használják majd az újonnan létrejött,  magas színvonalú, kültéri kézilabdapályát.

 

Herczeg Zsolt
polgármester

<<Képek megtekintése itt>>