VÁROSÜZEMELTETÉSI HÍREK

A Mezőtúri Intézményellátó és Ingatlankezelő KN Kft. oldala:

VÁROSÜZEMELTETÉSI HÍREK

A Mezőtúr-Szarvas között közlekedő komp a vízállás miatt nem közlekedik! A révátkelő jövő évi indulásával kapcsolatban kérjük, tájékozódjon weboldalunkon: www.mturiellato.hu/komp.php illetve facebook oldalunkon https://www.facebook.com/M.I.I.KN.Kft elhelyezett információk alapján.

Decemberben is folyamatosan takarítjuk a város közterein, közterületein a lehullott falevelet elsősorban a járdákról, burkolt felületekről. Hetente körülbelül 60 m3 falevél elszállítását végezzük el ebben az időszakban.

A város közterületein kihelyezett hulladékgyűjtő edények rendszeres ürítését ebben az időszakban is folyamatosan végezzük. Decemberben több mint 10 tonna szemét kerül összegyűjtésre és kiszállításra a Kétpói hulladéklerakóba.

Folyamatosan végezzük az Önkormányzat által kezdeményezett téli segélyfa kiosztását és kiszállítását az arra rászorulóknak. A fejenként 5 mázsa fát az Önkormányzat Hatósági Osztályának Szociális csoportján keresztül lehetett igényelni.

Befejeződött az E.ON Hungária cégcsoport Mezőtúron végzett éves vezeték közeli növényzet metszése, eltávolítása illetve gallyazása. A munkálatokból visszamaradt gallyakat munkatársaink még az ünnepek előtt elszállítják és kijelölt helyre deponálják.

Téli üzemelési időszakban a fedett uszoda úszó-, gyógy- és élménymedencéje várja kedves vendégeit. Tanuszoda nyitva tartása: kedd- péntek: 13:00 – 19:00 között, szombat – vasárnap: 09:00 – 18:00 óra között. December 24-26 között, december 31-én és január 1-én zárva tartunk. Szauna kizárólag hétvégén üzemel. Köszönjük megértésüket!