Ünnepi díszbe öltöztek a fenyőfák a Közösségi Házban és a Városházán

A hagyományokhoz híven idén is óvodások és általános iskolások díszítették fel a Közösségi Ház és a Városháza fenyőfáit, melyek ezután Mezőtúr város karácsonyfáivá váltak.

  1. november 28-án délelőtt a Csoda-vár Óvoda Cirmi és Mókus csoportjai segédkeztek a Közösségi Ház karácsonyfájának feldíszítésében. Az eseményre saját kezűleg készített díszekkel készültek, majd 11 órától egy kis műsorral ajándékozták meg a jelenlévőket. Herczeg Zsolt polgármester úr munkahelyi elfoglaltsága miatt Pozderka – Korcsok Anita köszöntötte a gyermekeket a Jurta teremben, majd az önkormányzat nevében szaloncukorral és üdítővel látták vendégül az óvodásokat. A feldíszített karácsonyfa a Közösségi Ház előtt került elhelyezésre, hogy a város lakosai is gyönyörködhessenek benne.

A délután folyamán a Kossuth Lajos Általános Iskola diákjai díszítették fel – szintén kézzel készített díszekkel – a Városháza aulájában felállított karácsonyfát. A gyerekek 13 órakor színvonalas, zenés műsort adtak, ezzel is fokozva az ünnepi hangulatot. A diákok kedvességét Herczeg Zsolt polgármester úr köszönte meg és adta át a szaloncukrokat rejtő csomagot.

Kalán Hajni