Új parkolóhelyek az Ifjúsági lakótelepen

A kerékpárút projekt több szempontból érinti az Ifjúsági lakótelep környékén parkoló gépjármű-tulajdonosok életét. Ilyen változás, hogy a Zrínyi út és a Dózsa György út között a Bajcsy-Zsilinszky úton kerékpársávok kerülnek kialakításra azok felfestésével. Ennek eredményeképpen  az út szélén nem lehet a továbbiakban parkolni. Szűcs Dániel polgármester kiemelte, az utóbbi hónapokban bejárták a lakótelep környékét az Önkormányzat munkatársaival és kijelölték azokat a helyszíneket, ahol parkolófejlesztés történhet.

Így a Sugár úton bővítik a parkolók számát valamint az Ifjúsági lakótelep belső területén. A parkolóterület műszaki tartalmáról a  továbbiakban a képviselő-testület dönt. 

A városvezető hozzátette, amint lehet, mindenképpen pontos tájékoztatással szolgálnak a lakosság részére.  Jelenleg a kerékpárút építés a Főtér környékén zajlik. A Mezőtúri Kórház előtt a kerékpárút építés mellett a parkolók is megújulnak.                                                                                                                                                                                                      K.M.