Tisztelt Lakosok! – Lakossági hulladékkezelés

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kialakult koronavírus járvány megfékezésének szükségessé vált a Társaságunk üzemeltetésében lévő mezőtúri hulladékudvar működését határozatlan időre felfüggeszteni.

A hulladékudvar bezárására az Önök és hozzátartozóik, valamint kollégáink egészségének megőrzése érdekében volt szükség, mivel a telephelyen csoportosulás alakulhat ki, mely a járvány terjedését felgyorsíthatja.

Mezőtúr Város Önkormányzatával közösen mindent megteszünk annak érdekében, hogy a kialakult, nehéz helyzetben továbbra is a lehető legoptimálisabb szolgáltatást nyújtsuk Önöknek és minél hamarabb igénybe vehessék az összes szolgáltatásunkat!

A kertgondozásból származó zöldhulladékot a hulladékudvar elé kihelyezett zöldhulladék gyűjtő konténerben tudják elhelyezni!

Kérjük, hogy a zöldhulladékot minden esetben kötöző anyag és zsák nélkül helyezzék el a konténerben!

Amennyiben a Társaságunk által forgalmazott biológiailag lebomló zöld zsákban gyűjtik a zöldhulladékot, úgy az a zsákkal együtt is elhelyezhető a konténerben.

A kihelyezett konténer mellé kérjük, hogy ne helyezzenek el semmiféle hulladékot, hiszen az illegális hulladéklerakásnak minősül!

Kérjük, hogy a hulladékudvar újbóli megnyitásáig a korábban ott elhelyezhető hulladékokat szíveskedjenek az ingatlanjukon belül gyűjteni.

Jelenleg elsődleges feladatunk, hogy a kommunális hulladék elszállítása folyamatos legyen, minden erőforrásunkat ezen közszolgáltatás ellátására és fenntartására fordítjuk.

Az illegális hulladéklerakás semmilyen körülmények között nem megoldás a hulladék elhelyezésére, legfőképpen most nem, amikor közösen próbáljuk megfékezni a járvány terjedését!

Ügyfélszolgálatainkon a telefonos és elektronikus kommunikáció válik elsődlegessé, kérjük, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel csak halaszthatatlan ügyek miatt keressék Társaságunkat!

Munkaidőben hívható telefonszámok:

+ 36 56 503 569, + 36 56 511 440, + 36 56 511 430, + 36 30 330 5915, + 36 30 686 9256, + 36 30 687 2486

Fax:

+ 36 56 343 198

E-mail címek:

ugyfelkozpont.szolnok@nhsz.hu, hulladek.szolnok@nhsz.hu, info.szolnok@nhsz.hu,

A fenti intézkedések visszavonásig érvényesek, kérjük szíves együttműködésüket és megértésüket!

 

NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft.