„Sosem gondolok a jövőre. Úgyis mindjárt itt van.” /Albert Einstein/

„Sosem gondolok a jövõre. Úgyis mindjárt itt van.” /Albert Einstein/

Elballagtak június 18-án a Kossuth Lajos Magyar – Angol Két Tanítási Nyelvû Általános Iskola végzõs diákjai. A délelõtti ünnepségen megható mûsorral búcsúztak a végzõs tanulók szeretett iskolájuktól. Az ünnepségen a város által alapított Bonus Discipulus díjat, a Kossuth Lajos Általános Iskola végzõs diákjai közül Patkós Máté tanuló vehette át, aki az általános iskola 8 éve alatt végig kitûnõ tanulmányi eredménnyel büszkélkedhetett. Kívánunk a végzõs diákoknak további sok sikert az elõttük álló tanulányaikhoz!
A II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvû Általános Iskola június 17-i ballagó ünnepségén vidám emlékekkel telten búcsúztak el a végzõs rákóczis diákok a szeretett iskolától. Az ünnepségen a város által alapított Bonus Discipulus díjat Ugrai Nikoletta 8. a osztályos tanuló vehette át. További sok sikert kívánunk minden diáknak és az õket oktató pedagógusoknak!
A Szent István Katolikus Általános Iskola és Óvoda ballagásán, június 18-án a diákok nehéz szívvel köszöntek el kedves iskolájuktól, de izgatottan tekintettek az elõttük álló középiskolai évekre. A Mezõtúr Város Önkormányzata által alapított díjat a kitûnõ tanulmányi eredményekkel büszkélkedõ Donkó Tamás vehette át. A ballagó diákoknak további sok sikert kívánunk tanulmányaikhoz és álmaik megvalósításához!