Közeledik a lomtalanítás!

Tájékoztatjuk, hogy az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. az Önkormányzattal közösen 2022. október 15-én szombaton és 2022. október 22-én szombaton a közszolgáltatás keretében ingyenes közterületi LOMTALANÍTÁSI AKCIÓT szervez.

A háztartásokban nap mint nap keletkező kommunális hulladék mellett selejtezések, nagytakarítások alkalmával, eseti jelleggel nagy méretű, a vegyes hulladéktól külön gyűjtendő, kidobásra szánt bútorok, lomhulladékok is felhalmozódhatnak. Ezek lakossági gyűjtése akciósorozatokkal valósítható meg a leghatékonyabban. Az akció során lehetősége van Mezőtúr valamennyi ingatlan tulajdonosának, hogy a háztartásában keletkező lomokat, selejtezésre került, használhatatlan bútorokat (szekrény, ágy, szék, stb.) ingyenesen elszállíttathassa. A lom hulladék elszállítása az egyes körzetekben az alábbiak szerint történik:

– Nyugati városrész: 2022. október 15.

– Keleti városrész: 2022. október 22.

A lomtalanítási akció során NEM adható át, illetve nem kerül átvételre:

– Építési és bontási hulladék (Elszállítása külön megrendelhető Társaságunk Ügyfélszolgálati irodájában vagy Információs Pontján)

– Veszélyes hulladék (Ezek a típusú hulladékok átadhatók a Hulladékudvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap Társaságunk Ügyfélszolgálati irodájában)

– Kertgondozásból származó zöldhulladék

– Elektronikai hulladék (Ezek a típusú hulladékok átadhatók a Hulladékudvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap Társaságunk Ügyfélszolgálati irodájában)

Kérdéseikkel, problémáikkal kapcsolatban keressék bizalommal Ügyfélszolgálatunkat vagy Információs Pontunkat!

Belvárosi Ügyfélközpont – Szolnok , 5000 Szolnok, Kossuth tér 9., Telefon: +36 56 503 569, e-mail: ugyfelkozpont.szolnok@nhsz.hu.

Mezőtúri Információs Pont (Mezőtúri Hulladékudvar) 5400 Mezőtúr, Kávási Sándor u. 52. Telefon: +36 20 331 1579, e-mail: hulladek.szolnok@nhsz.hu.