Idősek Világnapi bál

Az ENSZ Közgyűlés döntése alapján 1991 óta október 1-je az idősek világnapja. Ebből az alkalomból a Mezőtúri Városi Nyugdíjas Klub több helyi és vidéki klub részvételével október 19-én tartotta meg Idősek Világnapi bálját a Városi Oktatási Centrum ebédlőjében. A program ebben az esztendőben is nagyon jó hangulatban zajlott.

Az Idősek Világnapja alkalmából rendezett ünnepség keretében a klub vezetése köszöntötte a 80. és a 85. életévüket betöltött klubtagokat is. Az eseményen részt vett Herczeg Zsolt, Mezőtúr város polgármestere és Boldog István országgyűlési képviselő úr, akik köszöntötték a megjelenteket. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Batta Attila Viktor alpolgármester és Bordács László a Mezőtúri Közművelődési és Sport Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője is.
A program kulturális műsorral folytatódott, melyben több klub és a Városi Nyugdíjas Klub Kultúrköre is közreműködött. Emellett műsort adtak a KNER TSE mezőtúri táncosai és a citeramuzsika is szerepet kapott, hiszen fellépett Patkós Sándor és Patkós Dániel.
A köszöntések és a produkciók után finom ebéddel várták a résztvevőket, melynek elfogyasztása utána kezdetét vette a nagyon vidám hangulatú táncmulatság.