Gyertyagyújtás az utolsó adventi vasárnapon

Advent negyedik vasárnapján a Városi Oktatási Centrum sportcsarnokába várta a közönséget Mezőtúr Város Önkormányzata és a Mezőtúri Közművelődési és Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
Az adventi koszorú utolsó gyertyáját Boldog István országgyűlési képviselő gyújtotta meg és mindenkinek áldott ünnepeket kívánt. Ezt Nagyné Nagy Adrienne „Az Év Mezőtúri Vállalkozója” díj egyik kitüntetettjének megható  adventi gondolatait hallgathatta meg a teltházas közönség.
A program folytatásaként a többszörös platinalemezes énekes, dalszerző Kökény Attila műsorát tekinthették meg a résztvevők. Sajnálatos módon az előadó már akkor betegségével küzdött, így saját bevallása szerint nem tudta a tőle elvárható maximumot hozni; de megígérte, hogy egy másik időpontban ismét Mezőtúrra látogat, hogy kiküszöbölje a csorbát. Így érdemes lesz figyelni a városi programokat 2019-ben is.
A Mezőtúri Közművelődési és Sport Közhasznú Nonprofit Kft. nevében köszönjük minden mezőtúrinak, hogy ilyen aktívan részt vettek a városi rendezvényeken. 2019-ben is sok szeretettel várjuk Önöket.
Sikerekben gazdag Boldog Új évet kívánunk mindenkinek!