Fontos a civil szervezetek és a klubok szerepe városunkban

Már hagyomány, hogy minden év végén a civil szervezetek és a Közösségi Házban működő klubok vezetőit kötetlen beszélgetésre invitálják városunk vezetői.

November 21-én a bejegyzett civil szervezeteket látta vendégül Herczeg Zsolt Mezőtúr város polgármestere és Batta Attila Viktor alpolgármester a Városházán ahol köszönetüket fejezték ki a színvonalas működésükért és további támogatásukról biztosították a szervezetek vezetőit.

Egy héttel később november 28-án a Közösségi Házban működő klubok vezetőit fogadta polgármester úr, alpolgármester úr és Bordács László a Mezőtúri Közművelődési és Sport Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője. A beszélgetés keretében Herczeg Zsolt tájékoztatta a jelenlévőket a város gazdasági helyzetéről és az aktuális pályázatokról, majd Batta Attila Viktor is köszöntötte a klubvezetőket, valamint ügyvezető úr megköszönte az eredményes együttműködést. A délután folyamán a jelenlévők kérdéseket is megfogalmazhattak, melyekre polgármester úr és alpolgármester úr válaszolt.

Mindkét találkozó végén városunk vezetői Kun Lilla méhészmester mézválogatásával köszönték meg a klubok egész éves kitartó munkáját.

Veres Nikoletta