Fogadj örökbe egy ovit – Adomány

Az SMR Autóipari Vállalat újra adományozott Mezőtúron. A cég a “Fogadj örökbe egy ovit” elnevezésű program keretein belül a mezőtúri Gyermek-Kert Óvoda részére játékokat, tisztítószereket és tisztálkodási szereket adott át.

Az SMR részéről Kovács Berta és Antalfi Péter termelési igazgató vett részt az átadáson, aki elmondta, hogy azért ezt az óvodát választották, mert itt kiemelten foglakoznak a hátrányos helyzetű gyermekekkel. A vállalat dolgozói gyűjtötték össze és ajánlották fel a gyermekek részére a tárgyakat, így járulván hozzá, hogy a rászoruló gyermek is örömüket lelhessék benne.

A túrkevei vállalatnál is sok családos munkavállaló dolgozik, ezért különösen fontosnak tartják, hogy szociális téren is támogassák a térség intézményeit.

Patkós Éva intézményvezető köszönetét és örömét fejezte ki a vállalat részére, hogy ennyi mindennel hozzá tudtak járulni az óvoda életéhez. Hangsúlyozta, hogy ez mind a gyermekek, mind az óvodások számára nagy öröm és jókívánságait fejezte ki a vállalat részére.

Kalán Hajni