Fergeteges hangulat az idei Mikulás Partyn

A Közösségi Ház által szervezett Mikulás Party-n 2018-ban is fergeteges volt a hangulat.

A szervező MKS KN Kft. nem szeretne egy jeles nap mellett sem úgy elmenni, hogy egy közös kikapcsolódásra ne invitálná meg a lakosságot. December 6-án a városi intézmények óvodásait, iskolásait örvendeztette meg azzal, hogy a Városi Oktatási Centrum sportcsarnokába hívta meg a Mikulást, Pintácsi Vikit és több száz mezőtúri gyermeket.

Az érkező csoportokat maga a Mikulás fogadta, akinek mindenkihez volt egy-két jó szava és egy kis édesség is jutott mindenkinek. Majd Pintácsi Viki ünnepi műsora pezsdítette fel a csarnokban lévők hangulatát. A műsor alkalmával az énekesnő az időszakhoz illő saját dalai közül válogatott. Az előadásba a gyermekeket is bevonta, így egy igazán interaktív délelőttöt tölthettünk el együtt.

Öröm volt látnunk, ahogy a gyermekek szemei megcsillantak a Mikulással való találkozáskor és azt, ahogy a különböző korosztályok együtt táncoltak, énekeltek Pintácsi Vikivel. Köszönjük a pedagógusoknak, hogy elhozták hozzánk a gyermekeket és köszönjük támogatóink (Mezőtúr Város Önkormányzata, Mezőtúri Intézményellátó és Ingatlankezelő KN Kft., Mezőtúri WinChun KungFu Harcművészeti Sportegyesület) segítségét is.

Bodor Márti