Csillagfényes Advent – Mezőtúr

2018. december 17. és 22. között először került megszervezésre a Csillagfényes Advent rendezvény, kézműves vásár az évről-évre bővülő, csodálatos „fényben úszó” Mezőtúr város főterén, a Kossuth Lajos téren.

Nagy örömünkre és reméljük, hogy a többség megelégedettségére létrejött, útjára indult ez az új, kulturális-, gasztronómiai értékeket felsorakoztató,  közösségteremtő rendezvény, amely harmonikusan illeszkedett az „Adventi Gyertyagyújtás” programsorozatba.

A Csillagfényes Advent számos, jó szándékú ember összefogásának, egy csapatmunkának az eredménye. Ezúton is köszönök minden segítséget, támogatást, kiemelten a rendezvény házigazdájának, polgármester úrnak.

Továbbá köszönet Mezőtúr város vezetésének, a város hatóságainak, a Polgárőrségnek, a Mezőtúri Intézményellátó és Ingatlankezelő Közhasznú Nonprofit Kft-nek, a mezőtúri kézműveseknek, boltosoknak, árusoknak, magánembereknek, munkatársaimnak, akik nélkül ez a programsorozat nem jöhetett volna létre.

Nem szabad elfeledkeznünk az elsősorban helyi előadókról sem, akik minden este fellépésükkel emelték a rendezvény színvonalát! Köszönet illeti a Líria Társulatot, a Coming Soon Zenekart, Szűcs Ádám énekest, a Túri Olvasókör  és a Napsugár Kultúrkör tagjait, a lelkes kis szavaló, mesélő, éneklő diákokat, Andi és a Partizánokat, a Sono Felici Énekegyüttest és a Vivace Kamarakórust. Egy igazán nemes összefogásnak lehettünk szemtanúi az adventi várakozás, a Karácsony jegyében.

Külön köszönet minden visszatérő és új vendégnek, aki ellátogatott az Adventi vásárba. Reménység szerint az idei esztendőben folytatni tudjuk és újabb meglepetésekkel köszönthetjük Önöket a Csillagfényes Advent rendezvényünkön!

Vasas István
ügyvezető
Mezőtúri Turizmusfejlesztési Kft.