Batyus bált rendezett a Mezőtúri Szépkorúak Hagyományőrzők Klubja

Mezőtúron, 2022. május 20-án megint be lett bizonyítva, hogy „szép dolog a barátság és az igaz összetartás.”

Ismét nagy lelkesedéssel készültünk a már két éve elmaradó Batyus bálunkra, ami megint nagyon jól sikerült. Nagyon jól érezte magát mindenki, boldogok voltunk, hogy olyan szép számmal összejöttünk. Elõször is köszönet illeti a Herceg házaspárt, utána minket klubtagot és mindenkit, aki segített. Köszönjük a mûsor levezetését Bodor Mártikának, Blaháné Rózsi-kának pedig a szép éneklést. Kalóczkainé Bettikének a visszaemlékezést a batyus bál szokásairól. Köszönjük Hegyiné Zsuzsikának a mókás kis mondókáját, a Kéknefelejcs Dalkörnek mûsorát. Köszönjük a klubtagok bevonulását, a fiúk és lányok mûsorát.

Végül, de nem utolsó sorban köszönjük a protokoll vendégeinknek, hogy elfogadták meghívásunkat. Õszinte szavakkal és tisztelettel köszöntött bennünket Herczeg Zsolt országgyûlési képviselõ úr. Utána pedig Szûcs Dániel alpolgármester úr is méltón megemlékezett rólunk, és fáradhatatlan munkánkról. Õ nem batyuval, hanem egy kosár ajándékkal tisztelt meg bennünket, amit hálás szívvel meg is köszöntünk neki.

Továbbá köszönjük a társkluboknak, a Városi Nyugdíjas Klub tagjainak is, hogy velünk tartottak a rendezvényünkön. Nagy örömünkre szolgált, hogy Kétpóról is voltak kedves vendégeink, többek között Fejesné Erzsike és a Panyik házaspár. Velünk volt Ádámné Katika is, hosszantartó betegsége után.

Egy szóval úgy láttuk, senki nem ment el rossz szájízzel. No persze ez köszönhetõ Juhász Gabi zenészünknek is, mert fáradhatatlanul húzta a talpalávalót.

Kellemesen elfáradtunk, de nagyon megérte.

Még egyszer mindenkinek köszönünk mindent, akik segítettek, azért, akik pedig jól érezték magukat, azért!

„Együtt lenni jó, jónak lenni jó!”

Tisztelettel és köszönettel,

Ádám Jánosné és a klub minden tagja

Fotó: Jenei József