Átadták a megújult Harmatcsepp Óvodát

Ismét birtokba vették szeretett óvodájukat a „harmatcseppes” gyerekek. A felújított városi nevelési intézményben november 23-án hivatalos átadóünnepséget szerveztek, melyen részt vett Dr. Latorcai Csaba a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára, a Terület-fejlesztési Miniszter hivatalának miniszterhelyettese, Herczeg Zsolt országgyűlési képviselő, továbbá Hubai Imre a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Közgyűlés elnöke és Szűcs Dániel polgármester is. Az rendezvényre kedves műsorral  készültek az óvodások, amit bátran adtak elő.

A júniusban kezdődött felújítási munkákat követően november 16-tól járhatnak újra kedvelt kuckójukba az ide kötődő gyerekek, akik eddig a Kilián Óvoda emeletén vendégeskedtek.

A régi épület közben számos korszerűsítésen átesett. Megújult a  fűtési rendszer, a mosdók, a tetőhéjazat, a villamoshálózat, valamint kialakításra került egy új fejlesztőszoba és a Vásár utcában parkolók is épültek. Patkós Éva alpolgármester, a városi óvodák intézményvezetője az első napon öleléssel fogadta a boldogan csivitelő tökmag csapatot és azóta is pozitív visszajelzések érkeznek a szülőktől a Harmatcsepp óvoda átalakulásával kapcsolatban.

Kakuk Móni

Fotó: Jenei József