IV.Adventi gyertyagyújtás

Adventi gyertyagyújtás

 

Az adventi koszorú negyedik gyertyája ismét lila, a szeretet szimbolizálja. Advent negyedik vasárnapján együtt ég a hit, a remény, az öröm és a szeretet gyertyája. A vírushelyzet miatt az adventi gyertyagyújtást a hagyományoktól eltérően csak online formában tudtuk megtartani.

Ez alkalomból Herczeg Zsolt Mezőtúr város polgármestere gyújtotta meg a koszorú negyedik gyertyáját és kívánt mindenkinek áldott karácsonyt és békés, boldog új esztendőt. Majd Rojkó Istvánné a Siketek és Nagyothallók Irodalmi Klubjának vezetője osztotta meg adventi gondolatait.

A műsorban az első ízben meghirdetett karácsonyi meseíró pályázat két első helyezett meséje hangzott el Miskolczi Adrienn és Szabó Dorina kolléganőinktől. Ezt követően a városunkból beérkező videókból készült összeállítást láthatták nézőink.

Végül a Közösségi Ház munkatársainak zenés köszöntőjével zártuk ünnepi adásunkat. A Karácsonyi álom című dallal szerettünk volna kedveskedni Önöknek. Reméljük üzenetünk célba ért és legalább olyan örömmel fogadták dalunkat, mint ahogyan mi készítettük.

Ezúton is köszönjük egész éves figyelmüket. Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk mindenkinek.

 

Bodor Márti