A Városi Gyermeknap az idei évben a FICSAK Mezőtúr Alapítvány és a Mezőtúri Sport és Közművelődési KN Kft. közös szervezésében valósul meg.

A Városi Gyermeknap az idei évben a FICSAK Mezőtúr Alapítvány és a Mezőtúri Sport és Közművelődési KN Kft. közös szervezésében valósul meg.

Május 29-én a Szabadság térre várunk minden érdeklődő családot, ahol megrendezésre kerül a Ficsak Családi Fesztivál a gyermeknap jegyében.

Ahogy azt már megszokhatták a színes színpadi programokat több kísérő eseménnyel töltjük meg, így lesz családi akadályverseny, kutyaügyességi verseny, kézműveskedés, légvár, fakörhinta, trambulin, valamint széles palettát felölelő kézműves vásár is. Mindezek mellett kísérő eseményként a mindennapjainkat érintő témákban előadásokat hallgathatnak meg a családok korunk betegségeiről, az egészséges táplálkozásról, a felelős állattartásról, valamint a családi pályázati lehetőségekről, illetve a délelőtt folyamán egészségügyi szűréseken vehetnek részt az érdeklődők.  

Családi fesztivál révén a családok minden korosztályát szeretnénk kiszolgálni, ezért a színpadi programok a legkisebbektől a felnőttekig szólnak.

A színpadon az alábbi programokat láthatják:

10:00 Kis Kalász Zenekar „Nyuszimotor” című gyermekműsora

11:00 Mátrix Fitness SE bemutatója

11:30 Maminbaba hordozós latin fitness

12:15 Leg a láb Alapfokú Művészeti Iskola néptánc bemutatója

13:00 Rafael Zsaklin

13:30 Dalma Dance Club bemutatója

14:30 Pintácsi Viki gyermekműsora

15:30 TOMBOLA húzás

16:10 Burai Ákos

16:30 Manuel

17:10 Deniz

18:00 Roy és Ádám

A részletes programot hamarosan láthatják az interneten és a Mezőtúr és Vidéke következő lapszámában.

Várjuk Önöket 2022. május 29-én a Szabadság térre!

FICSAK Mezőtúr Alapítvány                       Mezőtúri Közművelődési és Sport KN Kft.