Hírek a centerpályáról

– a tabella másodikja a MAFC-RAFI –

Egy mélyrepülést követően ismét lendületben a férfi labdarúgó csapatunk, zsinórban a 4. győzelmet könyvelhetik el.

Jászfényszarut szeptember 21-én fogadtuk, ahol egy igen jó iramú mérkőzésen tartotta itthon a 3 pontot a csapat. Mezőtúri AFC – RAFI – JÁSZFÉNYSZARU VSE-MÁB HOLDING 2-1, gólszerzők: Keő József, Czakó Krisztián István.

A 6. fordulóban Jánoshidára utazott a Mezőtúr, ahol a gól nélküli első félidőt egy három gólos második követte. JÁNOSHIDA SE – MEZŐTÚRI AFC-RAFI 0-3, gólszerzők: Pesti Zoltán, Vadász Bence, Kántor Lajos.

A Mezőtúri AFC-RAFI az előkelő második helyet foglalja el a tabellán.

Erdősi Gyula vezetőedzővel és Kántor Lajos edző, játékossal az 5. forduló után a Mezőtúri Városi Televízió kamerája előtt beszélgettünk, ahol elmondták, hogy a 2024/2025 szezon végére egyértelmű cél a tabella első három helyének valamelyike. A nyári tagcseréket követően az új játékosok beilleszkedése jól halad, a nyári felkészülés az elképzeléseknek megfelelően zárult.

A Törökszentmiklóstól elszenvedett 5-0-s hazai vereséget követően különböző szankciókat vezettek be a csapatnál, mely után ismét nyerőszériába került Mezőtúr. Kántor Lajos elmondta, hogy egy ilyen arányú vereség közös felelősség.

A szakmai munka Erdősi Gyula, a fegyelmezés Kántor Lajos feladata. Erdősi Gyula vezetőedző elmondta, hogy nagyon büszke a csapatra, úgy érzi kevés csapat tud így felállni egy ekkora vereség után. A vármegyei ligában résztvevő csapatok közül a vezetőedző szerint 4 csapat magaslik ki, Törökszentmiklós, Jászfényszaru, Jászberény és Mezőtúr, viszont mellettük van még 5-6 csapat, aki ugyanúgy beleszólhat a tabella alakulásába. Véleménye szerint nagyon kiegyensúlyozott a bajnokság ebben az évben.

Az őszi szezon hazai mérkőzései:

2024. október 5. 14:30 Mezőtúri AFC-RAFI – PRIMOIL Kisújszállás

2024. október 19.  14:00 Mezőtúri AFC-RAFI – Tószeg KSE

2024. november 3.  14:00 Mezőtúri AFC-RAFI – Szajol KLK

2024. november 16. 13:30 Mezőtúri AFC-RAFI – Cserkeszőlői SE

2024. november 30. 13:00 Mezőtúri AFC-RAFI – Tiszagyendai KSK

HAJRÁ MAFC!

Dóczi-Bodor Márti

Fotó:  Pesti József (forrás: szoljon.hu)