VÁROSÜZEMELTETÉSI HÍREK Mezőtúri Intézményellátó és Ingatlankezelő KN Kft.

2024. szeptember 11-én immár 9. alkalommal kaptunk meghívást a Szolnokon megrendezésre kerülő éves Vármegyei Közfoglalkoztatási kiállításra. Természetesen, nagy örömmel tettünk eleget a megkeresésnek idén is. A színvonalas rendezvényen felállított standunkon a Társaságunk által kezelt közfoglalkoztatási programok termékeivel jelentünk meg. Az előző évekhez hasonlóan idén is nagy sikerünk volt a Mini sütöde aprósüteményeivel, valamint a Mezőgazdasági program keretein belül termesztett növényekkel. Köszönjük a megtisztelő megkeresést és meghívást a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Mezőtúri Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályától.

2024. szeptember 23-tól a csökkenő látási viszonyok miatt a Mezőtúr-Szarvas között közlekedő komp minden reggel 6:00 és 18:00 óra között igény szerint közlekedik. A szolgáltatás 12:00-12:30 között szünetel. Online felületünkön jegyvásárlási lehetőséget biztosítunk kedves utasaink számára: mezoturikomp.city-pay.hu.

Téli üzemelési időszakban a Mezőtúri Városi Fedett Uszoda élmény-, gyógy- és tanmedencéje az alábbi nyitva tartással várja kedves vendégeit. Nyitva tartás hétfőn: 13:00-19:00-ig, keddtől vasárnapig: 9:00-19:00 óráig. A pénztár és a büfé szolgáltatás az uszoda bejáratánál továbbra is igénybe vehető.

A Városi Strandfürdő közvetlen szomszédságában található „Vadászház” Kávézó és Szálláshely rendezvényterme kiválóan alkalmas tornaedzések, tanfolyamok, szülinapok, lakodalmak és baráti összejövetelek lebonyolítására. A szálláshely felső szintjén 4 db teljesen felújított, modern bútorokkal berendezett és klimatizált 3 fős szobák találhatóak, melyekhez saját zuhanyzós fürdőszoba tartozik. Vendégeink részére ingyenes WIFI hálózat érhető el, valamint egy közös konyha teljes felszereltséggel (mikrohullámú sütő, kenyérpirító, vízforraló, stb.) áll rendelkezésre. További információért keressen bennünket az intezmenyellato@mturiellato.hu e-mail címen vagy a 0656/350-037-es telefonszámon.